NDT PALVELUT

GLOBAALI NDT PALVELUIDEN TOIMITTAJA.  NDT TARKASTUS JA NDT TESTAUS. MERITEOLLISUUS , TEOLLISUUSLAITOKSET, VOIMALAITOKSET JA METALLIPAJAT.

ME

NDT aura on suomalainen ketterä ja luotettava NDT palveluiden toimittaja. .
Toimimme globaalisti, mutta juuremme ovat tukevasti Suomessa.

Toimipisteet:
Naantali ja Porvoo.

LUE LISÄÄ

METODIT

Laaja valikoima metodeja jokaiseen tarpeeseen ja teollisuuden alaan.

Yleisimmät metodit ovat Digitaalinen radiografia tarkastus, Vaiheistettu ultraääni tarkastus sekä Kovuusmittaus.

Tarjoamme asiakkaillemme parhaimman NDT tarkastuspalvelun ja laitteiston.

LUE LISÄÄ
NDT TARKASTUS / NDT TESTAUS

NDT tarkastuksia ja testauksia tarvitaan usealla eri toimialla materiaalien eheyden määrittämiseen ja työn laadun varmistamiseen, valvonnan työkaluna.

NDT-tarkastukset soveltuvat muun muassa materiaalien eheyden määrittelyyn sekä valmistuksen ja asennuksen aikaiseen laadunvarmistukseen.

NDT-tarkastus toimii myös tuotekehityksen tukena, valmistuksen seurantamenetelmänä, sekä valmistusmenetelmien kehittämisen ja valvonnan työkaluna.

NDT (Non-Destructive Testing) tarkoittaa rikkomatonta aineenkoetusta. Eli NDT-tarkastuksia suoritettaessa testattavaa kohdetta ei tarvitse rikkoa.

Yleisimmät metodit ovat Digitaalinen radiografia tarkastus, Vaiheistettu ultraääni tarkastus sekä Kovuusmittaus. Muita metodeja on mm. Röntgenkuvaus filmille, Ultraäänitarkastus, Tunkeumanestetarkastus, Magneettijauhetarkastus, Visuaalinen tarkastus, Paksuusmittaus, Pinnoitteen paksuusmittaus, Ferriittipitoisuuden mittaus, Liitoksen lujuuden testaus, Alkuaineanalyysi, röntgenfluoresenssi.

SÄÄSTÖÄ MINIMOIMALLA
LAITOKSEN SEISOKKIEN 
AIKAA

OTA YHTEYTTÄ
NAANTALI
Palttankatu 8
21100 Naantali
Finland
PORVOO
Raudoittajantie 7b
06450 Porvoo
Finland